Voor automobilisten

Het Stationsgebied is tijdens de bouw altijd bereikbaar voor auto's. De parkeergarages in het gebied zijn dat natuurlijk ook. Door de werkzaamheden kunnen de routes nog wel eens veranderen.

Het ophalen en brengen van mensen van en naar het station is mogelijk bij de zogenaamde Kiss&Rides. Die viindt u aan de Croeselaan als de binnenstadzijde van het station. Bekijk ze hier op de plattegrond.

Kant van de Jaarbeurs: Kiss & Ride Utrecht CS Westplein Zijde.
Deze zit aan de zuidzijde van het NH hotel.
Navigatieadres: Jaarbeursplein 24, 3521 AR Utrecht

Kant van Hoog Catharijne: K+R Moreelsehoek.
Deze zit aan de zuidzijde van het nieuwe Stationsplein.
Navigatieadres: Stationsplein 29, 3511 ED Utrecht

Een derde optie is de in- en uitstapzone ter hoogte van het Beatrixgebouw aan de zuidzijde van het Jaarbeursplein. Dit is geen officiële Kiss&Ride, maar u kunt hier wel mensen in en uit laten stappen als u vindt dat een aanrijroute vanuit het zuiden over de Croeselaan de beste keus voor u is.
Navigatieadres: Croeselaan 14 P, 3521 CA Utrecht. (Dit is het adres van de Parkeergarage Croeselaan onder het Jaarbeursplein.)

Rondom Utrecht Centraal wordt aan veel projecten gewerkt. Routes rondom Utrecht Centraal veranderen daardoor regelmatig om veilig te kunnen bouwen. Let u daarom niet alleen op uw navigatiesysteem, maar ook op de borden zodra u in de buurt van het station komt.

Voor meer informatie over de meest actuele route kunt u bellen met het Infocentrum Stationsgebied, 030 286 96 50